Laden...

Afbraakwerken

Kleine afbraakwerken

Heeft u metaalconstructies of verwarminginstallaties in of rond het huis die weg mogen? Dan kan u ons contacteren voor de afbraak en recyclage hiervan. We laten alles proper en netjes achter.

We leggen hier echt de focus op kleine(re) afbraakwerken. Hoewel het niet de bedoeling is een volledig huis af te breken, maken wij wel graag de gehele binnenkant leeg. We staan dan in voor het weghalen van alle metaalwerk en verwarmingsinstallaties uit de woning of het appartement.

kleine afbraakwerken
kleine afbraakwerken
kleine afbraakwerken
kleine afbraakwerken
kleine afbraakwerken
kleine afbraakwerken
kleine afbraakwerken
kleine afbraakwerken

Of neem nu contact op

Wij komen veel meer ophalen dan de doorsnee ijzerhandelaar

Snelle service

Wij zijn full time bezig met metaalrecycling. Hierdoor staan wij altijd paraat om een snelle service te garanderen.

Milieuvriendelijk

Bij Dockx Recycling zetten wij ons elke dag plichtsbewust in voor het milieu, en volgend wij de OVAM-wetgeving op de voet.

Vlot verloop

Wij proberen ten alle tijde een vlot verloop van de ophaling of werking te verzorgen. Dat is aangenaam voor u, maar ook voor ons.

Kabelverwerking

Wij kunnen de beste prijs geven voor uw elektriciteitskabels omdat we deze zelf verwerken.

Uw lokaal metaalrecyclagebedrijf

Wij staan in voor metaalrecyclage binnen een straal van 30km rond Arendonk, waaronder volgende gemeentes: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Beerse, Vosselaar, Hoogstraten, Rijkevorsel, Malle, Zoersel, Lille, Kasterlee, Vorselaar, Herentals, Grobbendonk, Geel, Olen, Meerhout, Mol, Balen, Laakdal, Tessenderlo, Ham, Leopoldsburg, Lommel, Neerpelt, Overpelt en alles daar in de buurt.