Laden...

Over Ons

Dockx Recycling

Gerund door Marco Dockx
Al van kinds af aan ben ik gebeten door oude metalen en alles errond. Doorheen de jaren is het recycleren van metaal uitgegroeid tot een vaste beroepsuitoefening.
Bij Dockx Recycling kan U rekenen op een expertise inzake oud ijzer en metalen, recyclage, binnenafbraak en containerplaatsing.
Snelle service

Wij zijn full time bezig met metaalrecycling. Hierdoor staan wij altijd paraat om een snelle service te garanderen.

Milieuvriendelijk

Bij Dockx Recycling zetten wij ons elke dag plichtsbewust in voor het milieu, en volgend wij de OVAM-wetgeving op de voet.

Vlot verloop

Wij proberen ten alle tijde een vlot verloop van de ophaling of werking te verzorgen. Dat is aangenaam voor u, maar ook voor ons.

Over ons

Onze Diensten

Ophalen Oud IJzer

Ophalen vna oud ijzer en oude metalen zoals ijzer, staal, koper, aluminium, lood, zink, elektrakabel, radiators, fietsen, diverse andere metaalsoorten en metaalafval.

Containerplaatsing

Wij beschikken over containers in diverse formaten, van 1 kuub tot 40 kuub, die we gratis ter plekke komen plaatsen. Deze dienst is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Afbraakwerken

Heeft u metaalconstructies of verwarminginstallaties in of rond het huis die weg mogen? Dan kan u ons contacteren voor de afbraak en recyclage hiervan. Welaten alles proper en netjes achter.

Autowrakken

Autowrakken komen wij gratis ophalen. Het maakt voor ons zelfs niet uit welk soort auto dat juist is. Op basis van de staat van de wagen en wat er nog aanwezig is, krijg je zelfs nog een vergoeding.

Recycleren van oude kabels

Ook voor het recycleren en verwerken van oude kabels kan u bij ons terecht. Aangezien wij over onze eigen kabelverwerkingsmachine beschikken, kan u op ons beroep doen voor een grondige recyclage van oude elektriciteitskabels.