Laden...

Kabelrecycling

Oude Elektriciteitskabels

Ook voor het recycleren en verwerken van oude kabels kan u bij ons terecht. Aangezien wij over onze eigen kabelverwerkingsmachine beschikken, kan u op ons beroep doen voor een grondige recyclage van oude elektriciteitskabels.

Aangezien wij zelf over een recyclagemachine beschikken, kunnen wij u de beste prijs geven voor kabels. In het bijzonder voor koperkabels!

Vanaf 50kg oude elektriciteitskabels, kan u contact met ons opnemen om onze prijzen aan te vragen.

kabelrecyclage
kabelrecyclage
kabelrecyclage
kabelrecyclage
kabelrecyclage
kabelrecyclage
kabelrecyclage
kabelrecyclage

Of neem nu contact op

Wij komen veel meer ophalen dan de doorsnee ijzerhandelaar

Snelle service

Wij zijn full time bezig met metaalrecycling. Hierdoor staan wij altijd paraat om een snelle service te garanderen.

Milieuvriendelijk

Bij Dockx Recycling zetten wij ons elke dag plichtsbewust in voor het milieu, en volgend wij de OVAM-wetgeving op de voet.

Vlot verloop

Wij proberen ten alle tijde een vlot verloop van de ophaling of werking te verzorgen. Dat is aangenaam voor u, maar ook voor ons.

Kabelverwerking

Wij kunnen de beste prijs geven voor uw elektriciteitskabels omdat we deze zelf verwerken.

Uw lokaal metaalrecyclagebedrijf

Wij staan in voor metaalrecyclage binnen een straal van 30km rond Arendonk, waaronder volgende gemeentes: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Beerse, Vosselaar, Hoogstraten, Rijkevorsel, Malle, Zoersel, Lille, Kasterlee, Vorselaar, Herentals, Grobbendonk, Geel, Olen, Meerhout, Mol, Balen, Laakdal, Tessenderlo, Ham, Leopoldsburg, Lommel, Neerpelt, Overpelt en alles daar in de buurt.