Laden...

Containerplaatsing

GRATIS containerplaatsing

Wij beschikken over containers in diverse formaten, van 1 kuub tot 40 kuub, die we gratis ter plekke komen plaatsen. Deze dienst is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

De levering en plaatsing van deze containers is volledig GRATIS! Vaste klanten mogen er voor kiezen om containers het hele jaar door te laten staan. Zonder contracten en zonder huurgeld.

Achteraf staan wij in voor een grondige sortering en verwerking van uw metaalafval. Ook het plaatsen van meerdere containers tegelijkertijd is mogelijk.

gratis containerplaatsing
gratis containerplaatsing
gratis containerplaatsing
gratis containerplaatsing

Of neem nu contact op

Wij komen veel meer ophalen dan de doorsnee ijzerhandelaar

Snelle service

Wij zijn full time bezig met metaalrecycling. Hierdoor staan wij altijd paraat om een snelle service te garanderen.

Milieuvriendelijk

Bij Dockx Recycling zetten wij ons elke dag plichtsbewust in voor het milieu, en volgend wij de OVAM-wetgeving op de voet.

Vlot verloop

Wij proberen ten alle tijde een vlot verloop van de ophaling of werking te verzorgen. Dat is aangenaam voor u, maar ook voor ons.

Kabelverwerking

Wij kunnen de beste prijs geven voor uw elektriciteitskabels omdat we deze zelf verwerken.

Uw lokaal metaalrecyclagebedrijf

Wij staan in voor metaalrecyclage binnen een straal van 30km rond Arendonk, waaronder volgende gemeentes: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Beerse, Vosselaar, Hoogstraten, Rijkevorsel, Malle, Zoersel, Lille, Kasterlee, Vorselaar, Herentals, Grobbendonk, Geel, Olen, Meerhout, Mol, Balen, Laakdal, Tessenderlo, Ham, Leopoldsburg, Lommel, Neerpelt, Overpelt en alles daar in de buurt.